Hur imponera på dina VIP-personer?

Att planera en incentivresa eller ett möte för dina seniormedarbetare kan vara en verklig utmaning. Hur kan du ännu göra ett intryck på de här VIP-personerna som bokstavligen har sett allt. Rest omkring i världen, bott på de finaste ställena, sett de bästa showerna och ätit på de finaste restaurangerna? Oroa dig inte! Här får du några tips på hur du kan garantera en framgång:

Ø  Ett stycke paradis

Gå för det oväntade och välj ett landsortshotell i stället för ett 5-stjärnigt. De här ställena kan bjuda på de mest exklusiva faciliteterna och tjänsterna och är idealiska för arbete och genast därpå följande tillfällen att ladda batterierna mitt i den vackraste omgivningen.

Ø  “Har redan varit där” syndromet

Klara av “har redan varit där” syndromet och organisera aktiviteter som är omöjliga att ta fram då man reser för dig själv. Boka t.ex. en middag på ett museum eller planera en träff med en lokal kändis.

Ø  Vädja till känslorna

Planera hållbara aktiviteter som vädjar till deras känslor och har någonting att göra med deras företags CSR-målsättning. De här omvälvande upplevelserna stannar kvar i minnet under hela livet och har säkert en positiv inverkan på det lokala samhället.

 Ø  Vardaglighet

Äkthet och möjligheten att känna sig som en scout ute i naturen överträffar lyx närsomhelst. Om mänskor kan röra sig utanför sin bekvämhetszon känner de sig säkert positivt överraskade.

Ø  En känsla av att prestera

Om du vet att där finns mänskor som gillar en utmaning, kliv då upp på Kilimanjaro, ta en tur i Sahara eller fixa en survivalgrej i Yukon…

 Ø  Känn dina VIP-personer

Försök ta fram en speciell känsla som får dem att känna sig hemma. För dem som reser ofta kan hemmakänslan fås fram med hjälp av t.ex. ett te de gillar eller en speciell doft.

Ø  “Meet and greet”

Hur skulle det vara med en skräddarsydd pick-up från den stund era VIP-personer landar i sin speciella destination? Eller fixa en välkomstreceptionsdisk vid ankomstgaten?

Avainsanat: , , ,