Här är fördelarna med reseadministrationsteknologi!

Varje dag bombarderas vi med ny statistik, forskning och riktlinjer för hur vi kan förbättra våra affärsprocesser. Ibland kan det vara svårt att koppla bort bruset och hitta relevant information som underlättar vår reseadministration.

På Concur vill de underlätta genom att erbjuda det bästa från båda världar.

Nyligen genomförde de ett samarbete med analytiker från Aberdeen Group för att lyfta fram fördelarna med att använda den senaste teknologin inom reseadministration. De lyckades såklart få fram massor av statistisk information och jämfört med sina efterföljare går de i bräschen för reseadministration.

Vilka är de huvudsakliga fördelarna med en teknisk lösning för din reseadministration?

Men de som vågar gå på djupet inom detta område kan fatta mer informerade beslut och i förlängningen njuta av fördelarna. Att investera i en heltäckande reseadministrationslösning kan till exempel:

  • Hjälpa dig nå högre ROI för dina reseadministrationsprogram
  • Se till att en större andel fordringar ligger inom företagets budget
  • Se till att företagets resepolicy följs i större utsträckning
  • Ge tillgång till tillförlitliga data som stöd vid förhandlingar med leverantörer
  • Påskynda attesteringar utan att kompromissa med regelefterlevnaden

Alla verksamheter är olika så det finns inga garanter för att alla uppnår samma resultat. Men det finns garanterat något att erbjuda just ditt företag. Kostnader i samband med resor är troligen företagets näst största utgiftspost efter lönerna. Är det inte dags att ta kontrollen och hitta en lösning som gynnar både dig, dina anställda och företaget?

Vill du se fler fördelar med en integrerad reseadministrationslösning? Ladda ner infografikenTravel & Expense Management: Are you a Leader or a Follower?

Vill du vet mer om hur vi på CWT kan hjälpa er att hitta en öveergripande affärsrese- och möteslösning kontakta oss här

Avainsanat: , , , , , , , , ,