I samarbete med Expedia Affiliate Network tillhandahåller RoomIt by CWT utökat hotellutbud för affärsresenärer

Stockholm, 25 oktober 2017:

RoomIt by CWT, är Carlson Wagonlit Travels nya affärsområde som sysslar uteslutande med hotelldistribution. Det ledande globala resebyråbolaget (CWT), meddelar idag att de ingått ett nytt avtal med Expedia Affiliate Network (EAN), ett varumärke inom Expedia-gruppen för att förbättra sitt hotellutbud. Detta avtal kommer att göra priser och tillgänglighet av EAN’s utbud tillgängliga för RoomIt och följaktligen för CWT’s kunder. Detta ger resenärerna ett ofantligt mycket större hotellutbud. Med tillgång till 197 000 boendealternativ, varav 36 000 är mindre, enskilda hotell, möter CWT en efterfrågan från sina kunder.

Scott Brennan, RoomIT by CWT, President

”Vi, på CWT, är fast beslutna att erbjuda våra kunder de bästa alternativen med de mest konkurrenskraftiga priserna på de flesta platser runt om i världen”, säger Scott Brennan, som är ansvarig för, RoomIt by CWT. ”Att addera EAN till vårt existerande utbud innebär ett stort steg framåt vad gäller förbättrad upplevelse och bättre service för våra resenärer”.

RoomIT erbjuder större hotellutbud för CWT’s kunder

EAN-utbudet kommer att finnas tillgängligt på global basis. Via våra offlinekanaler, via CWT To Go-mobilapplikation, via RoomIt onlinebokningsverktyget och via de huvudsakliga självbokningsplattformarna (OBT:er – Online Booking Tools). Dessutom kan resenärerna i och med detta förvänta sig en liknande upplevelse med tillgång till samma hotellinnehåll och hotellutbud oavsett bokningskanal. Förutom det unika innehåll som EAN tillför så erbjuder RoomIt redan hundratusentals hotellalternativ som redan idag är tillgängliga för RoomIt-kunder (CWT’s kunder) och deras resenärer. Det betyder att resenärerna framöver kommer att få tillgång till en stor mängd priser och rum runt om i världen.

”Vi vet att affärsresenärer efterfrågar ett större hotellutbud, dvs fler alternativ när det gäller att välja hotell”, säger Alfonso Paredes, vicepresident EMEA & LATAM, för Expedia Affiliate Network. ”Detta avtal medför att resenärerna får många fler alternativ samtidigt som vi hjälper dem att hitta det hotell som passar dem i linje med de avtal och priser som gäller för just deras företags reseprogram.”

Om RoomIt by CWT:

RoomIt by CWT är en division inom Carlson Wagonlit Travel. RoomIt erbjuder resenärer det hotellutbud – rum, priser, bekvämligheter och lojalitetsprogram som de vill ha, samtidigt som det hjälper organisationer att styra sin budget och öka sin övergripande kontroll över det totala resandet inom bolaget.  För mer info besök till RoomIT web

 

Är du intresserad av att läsa mer om vad ny teknoligi kan göra för att underlätta organisationens reseadministration? Läs mer här

Avainsanat: , , , , , , ,