CWT Meetings & Events har blivit utvald till att sköta Världsmästerskapet i konståkning 2018

CWT Meetings & Events, Carlson Wagonlit Travels mötes- och events avdelning, har blivit utvald av the International Skating Union (ISU) och den italienska skridskoföreningen (FISG) till att sköta Världsmästerskapet i konståkning 2018, som går av stapeln i Milano på Mediolanum Forum di Assago den 21-25 mars.

Piazza Gae Aulenti

CWT Meetings & Events, Sport, evenemangsspecialist inom sportevenemang, koordinerar logistiken under de fem dagarna samt gör PR- och marknadsaktiviteter. CWT Meetings & Events, Sport övervakar även uppbyggandet av skridskoarenan på Piazza Gae Aulenti samt står för galamiddagen, som hålls i det vackra Palazzo del Ghiaccio.

 

“Det här är en fantastisk möjlighet att kombinera passionen för skridskosporten med vår ”Made in Italy” värden, säger Stefano Abram, ansvarig för planeringskommittén. ”Jag är glad för att få jobba tillsammans med en erfaren och trovärdig samarbetspartner som CWT Meetings & Events, Sport. Att vara värd för ett världsmästerskap i Italien är en dröm som går i uppfyllelse för de människor som lever och andas för sporten och dess värden”.

”Det är en chans som man bara får en gång i livet. Vi kommer jobba stenhårt med att skapa ett framgångsrikt internationellt event för ett av de mest dedikerade sportsällskapen (sportsfællesskaber)”, säger Raffaele Calia, ansvarig för sälj- och marketing hos CWT Meetings & Events, Sport.

Världsmästerskapen i konståkning är ytterligare ett event som kan läggas till den växande listan av arrangemang som CWT Meetings & Events, Sport har varit med och arrangerat inom sportvärlden.  CWT Meetings & Events är partner till UEFA, Dorna, och den Nationella Italienska Olympiska Komittén, för vilka CWT Meetings & Events just har organiserat biljetter och logistik vid vinter-OS i  Pyeongchang,  Sydkorea.

 

 

Om CWT Meetings & Events
CWT Meetings & Events står årligen för 35.000 innovativa arrangemang globalt sett inom alla olika slag av branscher. Vår kreativa know-how hjälper oss att förverkliga och sätta ihop imponerande arrangemang. Våra experter garanterar professionel lservice – alltid med fokus på företagets policy. Vi styr ert SMM-program med ett mål i sikte – att maximera ROI.

CWT Meetings & Events är Carlson Wagonlit Travels mötes- och eventavdelning, som är världens  ledande travel management verksamhet
Följ oss på Twitter @CWT_ME och LinkedIn för mer information om CWT Meetings & Events.

Om Carlson Wagonlit Travel
Både privata och offentliga företag är beronde av att kunna sammanföra människor. Genom att kombinera den senaste tekniken med vår långa erfarenhet av att boka affärsresor säkerställer vi att våra resenärer får de bästa förbindelserna och upplevelserna.  Varje dag  har vi så många resenärer att de nästan kan fylla 200 stycken Boeing 747, sova i omkring 100.000 hotellrum och deltaga i 95 affärshändelser som vi också arrangerar. Vi har runt 18.000 anställda i nästan 150 länder och 2016 gjorde vi transaktioner till ett värde av 23 miljarder dollar.

Följ oss på Twitter @CarlsonWagonlit och  LinkedIn  för mer information om Carlson Wagonlit Travel.