Bekvämligheter som resenärerna drömmer om

Flygresan blir snart ännu mer behaglig för SAS’ 29 miljoner resenärer på kortdistansrutterna. Flygbolagets nya kabiner får samma uppdaterade design, som har visat sig vara så populärt på SAS’s  långdistansflygningar. Sätena är utrustade med bekväma kuddar som får de korta flygningarna att kännas ännu kortare.

Resenärerna meal

 

Kabinen – samma upplevelse oavsett om du flyger kort eller långt

Den nya kabininredningen på kortdistans flygningarna innebär, oavsett var du flyger – kort eller långt, Airbus eller Boeing – så kommer du få samma nya upplevelse varje gång du går ombord på ett SAS-plan. De nya bekväma sätena  kommer att kläs med naturtextilier i en grå nyans, medan väggarna i fören och bak kommer kläs i en askfärg samt SAS logo i fören. Mattorna kommer vara i en varm grå nyans och alla lysrörslampor kommer att bytas ut mot LED-lampor som slår om långsamt och ger ett behagligt ljus. Dessutom kommer det installeras höghastighets-wifi samt de senaste usb-portarna vid alla säten. Hela uppgraderingen, som redan påbörjats, kommer vara klar under 2019.

Det betyder mycket för SAS att kunna ge resenärerna den upplevelsen de önskar. Med uppgraderingen av kortdistansflottan kommer passagerarna få uppleva den högklassiga design som redan idag finns på långdistansflygningarna. Den höjer upp flottan till i nivå med A320neo och långdistansflottan. SAS har investerat i skräddarsydda lösningar och har satsat på perfektion ända ner på detaljnivå.

Passagerarna kommer notera detaljerna,” säger Kristine Mayer, Senior Manager Product Design & Communication. “Typsnittet på SAS’ logo, sömmarna på sätena, strukturen i de naturliga textilierna och den nya led-belysningen, som långsamt blir starkare och som ger en behagligare och mer avslappnad stämning.”

Europas snabbaste Wi-Fi ombord på SAS

Internetuppkoppling kan vara stressande, speciellt om uppkopplingen är långsam. Därför håller SAS nu på att implementera Europas snabbaste Wi-Fi. Det betyder att resenärerna kommer kunna surfa på internet i supersnabb hastighet och hålla kontakt med familjen, kolla inkorgen, skicka bilder eller bara koppla av.

Avainsanat: , , ,